Vakkundig onderhoud door de merkdealer van Erwin Hymer Group

De campers en caravans van tegenwoordig bevatten meer elektronica, meer luxe details en er vindt continu veel innovatie plaats in materiaalgebruik en montagemethodes. Al deze vernieuwingen vereisen meer specialistische kennis van de onderhoudsdealer. Een caravan- of campertechnicus is tegenwoordig niet alleen monteur, maar moet ook over de kennis beschikken van een loodgieter, timmerman en elektricien ineen. Wanneer u een (bus)camper of caravan koopt, wilt u ook vervolgens verzekerd zijn van het best mogelijke onderhoud aan uw voertuig in de jaren na aankoop.

De Erwin Hymer Group is marktleider in de verkoop van recreatievoertuigen en heeft een groot aantal merken in verschillende marktsegmenten onder de paraplu. Dat betekent dat er met veel verschillende materialen wordt gewerkt, met elk hun eigen karakteristiek. De merkdealers van Bürstner, Carado, Dethleffs, ERIBA, HYMER, Laika, LMC en Sunlight worden intensief opgeleid om in het bezit te komen van de "Erwin Hymer Group werkplaatscertificering". 

Voor u als kampeerder is het belangrijk dat uw voertuig in optimale staat verkeert en u onderweg niet voor verrassingen komt te staan. Om u optimale service te bieden beschikken wij over een groot netwerk van EHG gecertificeerde werkplaatsen. Een gecertificeerde werkplaats kent alle techniek van de caravan of camper tot in de finesses en weet daardoor precies hoe deze in topconditie kan blijven.

Wat is een Erwin Hymer Group gecertificeerde werkplaats?

Een gecertificeerde werkplaats ben je niet zomaar. Daarvoor moet je aan een groot aantal eisen voldoen op het gebied van veiligheid, uitrusting en voorzieningen. De monteur(s) van een gecertificeerde werkplaats wordt zeer intensief opgeleid op een aantal gebieden. Vooral de elektronica is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Campers en caravans zijn tegenwoordig veel uitgerust met elektronische details en dit zal in de toekomst alleen maar toenemen. Maar ook het materiaal en chassis van uw voertuig komt uitgebreid aan bod. De gecertificeerde dealer wordt constant bijgeschoold en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van de merken. De werkplaats wordt elke twee jaar gecontroleerd of zij nog voldoen aan alle gestelde eisen.

Vakkundig onderhoud door onze merkdealer en persoonlijke aandacht voor u en voor uw voertuig vinden wij belangrijk, dat is waar wij voor staan.

 

Uw voordelen

  • Professionele werkplaatsmonteurs met actuele kennis.
  • Vakkundig en specialistisch onderhoud van uw kampeervoertuig.
  • Gestructureerde controle op de conditie van uw camper of caravan.
  • Vertrouwd en persoonlijk contact met uw dealer.
  • Werkplaatsen van onze merkdealers zijn BOVAG gecertificeerd.
  • Bovenop de Bovag certificering zijn aanvullende hoge eisen gesteld aan opleiding, uitrusting en faciliteiten.

Een Erwin Hymer Group gecertificeerde werkplaats beschikt over alle techniek tot in detail van uw caravan of camper om zo uw voertuig in topconditie te houden.

Gecertificeerde merkdealers

U kunt vertrouwen op de beste service en kennis voor uw camper of caravan

Ervaringen van klanten

caret-down caret-up caret-left caret-right
Familie van Bergen Eindhoven

Tijdens de aankoop van onze Bürstner Premio Plus kregen we een eerlijk advies en topservice. Service door de eigen merkdealer is absoluut een pré. Garantiezaken worden snel en professioneel opgelost. We zijn vol lof!

Familie Koehler Hellevoetsluis

Onze dealer heeft kennis van zaken en bij problemen wordt er ter plekke direct actie ondernomen. Ze zijn altijd zeer klantvriendelijk en geven ook echt persoonlijke service. De koffie staat klaar, je wordt behandeld als mens.

Familie Olthuis Almelo

Een caravan kopen is 1 ding, maar als er wat is wil je geholpen worden. We zijn loyaal aan een dealer die met je meedenkt en dat is precies wat bij ons is gedaan. Voor het jaarlijkse onderhoud en de vochtmeting hebben we alle vertrouwen dat deze juist wordt uitgevoerd.

Met een camper of caravan van één van de merken van Erwin Hymer Group en het onderhoud door een gecertificeerde merkdealer kunt u vertrouwen op de best mogelijke service. Want u wilt toch ook alleen maar genieten van het reizen met uw camper of caravan?