FREEONTOUR - Ontwikkeling in de laatste 12 maanden

Ons reisportaal wordt steeds populairder. In de afgelopen 12 maanden zijn de websitebezoeken met 90% en de registraties met 36% toegenomen.  Dankzij een aanzienlijk verbeterde SEO bereiken we nu een bredere massa van kampeerliefhebbers via Google. Zo worden we dus goed gevonden op Google met zoektermen als camper, caravan, reizen en rondreizen. Onze routeplanner is ook aanzienlijk meer gebruikt sinds het nieuwe ontwerp van vorige zomer: onze gebruikers hebben ondertussen al 11.000 routes gepland in het portal.

Nieuws

App

Na het herontwerp van het portal, is er afgelopen winter druk gewerkt aan een nieuw design voor de FREEONTOUR app. Vanaf eind mei is deze beschikbaar in de App Store en Google Play Store. Net als bij de vorige versie hebben gebruikers altijd toegang tot het portal: thuis je routes op de pc inplannen en onderweg aanpassingen aanbrengen via de mobiele website of via de app

Op dezelfde manier kan hij onderweg zijn reiservaringen vastleggen en deze delen met vrienden op Facebook, of de herinneringen thuis op de pc in alle rust opnieuw beleven.

 

Verzenden naar auto - Navigatie-integratie

Via technische verbeteringen kun je vanaf nu jouw vooraf geplande routes overzetten naar je navigatiesysteem Wat tot nu toe ontbrak, was een juiste overdracht van de route naar het navigatiesysteem.

Voor dit doel hebben we de functie "verzenden naar auto" ontwikkeld, een oplossing die beschikbaar is met de introductie van onze Android-app en de nieuwe ZENEC Z-E3756: De geplande route kan met een eenvoudige klik vanuit de app worden omgezet naar het navigatiesysteem.

De functie is exclusief voor de Erwin Hymer Group-merken en momenteel alleen beschikbaar met de nieuwe ZENEC Z-E3756. Het navigatieapparaat kan rechtstreeks vanuit de fabriek worden besteld of achteraf via de pagina "Originele onderdelen en accessoires" op de website van het betreffende merk. (Opmerking: "Verzenden naar auto" werkt niet op navigatiesystemen die niet rechtstreeks via onze merken worden gekocht!)

Op de Caravansalon 2018 in Düsseldorf zullen we deze functie introduceren.

COMPLETE CAMPING- EN CAMPERPLAATSGIDS

Het online reserveren van campings komt steeds vaker voor en is inmiddels ook al bij verschillende online campinggidsen mogelijk. Wij hopen op de Caravansalon 2018 in Düsseldorf eenzelfde functionaliteit te kunnen introduceren voor FREEONTOUR. Gebruikers van ons portaal zullen dan de mogelijkheid hebben bij geselecteerde camping partners direct online een reservering te maken.

FREEONTOUR KLANTENKAART

Met de gratis klantenkaart ontvangen onze leden voordelen op campings, pretparken, veerboten, musea en spa's of op accessoires van deelnemende partners.

REISBELEVINGEN

Iedere week verschijnen er minstens drie nieuwe reisbelevingen op ons portal. Dit kunnen tips voor een rondreis door een land, speciale plaatsen, attracties en nog veel meer zijn.

We voorzien u graag van deze inhoud voor communicatie met uw klanten.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u de reisbelevingen via uw communicatiekanalen delen. Voor meer informatie of verdere vragen kunt contact opnemen met Annemieke Ruwaard via annemieke.ruwaard@freeontour.com.