Wat is het doel van FREEONTOUR?

Met FREEONTOUR bieden we onze klanten iets extra's en kunnen we onze Erwin Hymer Group klanten nog meer voordeel bieden. Wij willen weten wat onze klanten interesseert, waar ze met elkaar over praten en welke producten zij overwegen aan te schaffen. Door deze producten met voordeel aan onze klanten aan te bieden, wordt FREEONTOUR lid zijn voor hen steeds belangrijker.

FREEONTOUR nu al een groot succes

Wij hebben achter de schermen de laatste tijd hard gewerkt aan het verbeteren van de website en we maken promotie via verschillende media.

In de eerste drie maanden na lancering van de Nederlandse website, hebben we al meer dan 1000 registraties voor de klantenkaart! Een zeer goede start dus! Maar we hebben jullie hulp hard nodig om FREEONTOUR verder op de kaart te zetten. Daarom zullen we jullie binnenkort een dealerstartpakket toesturen met klantflyers, flyerstandaard en FREEONTOUR give-away.

De komende tijd zullen we ons gaan focussen op het verder verbeteren van de website en de vindbaarheid in Google. We weten zeker dat FREEONTOUR, na Duitsland, ook in Nederland op hele positieve reacties van de klanten kunnen rekenen. 

Hoe kunt u helpen?

  • Maak de klant bekend met FREEONTOUR als gratis extra service; deel onze berichten op social media, zet een link naar FREEONTOUR op jullie website.
  • Geef de nieuwe klant bij het aflevermoment het FREEONTOUR-startpakket mee, hiermee kan de klant zich direct online registreren en de klantenkaart aanvragen waar ze recht op hebben. Dit startpakket ontvangt u binnenkort van ons.
  • Wordt als dealer samenwerkingspartner met FREEONTOUR.

 

Hoe wordt u als dealer samenwerkingspartner van FREEONTOUR?

Neem contact op met Michael Vermeule via 085-7609056 of michael.vermeule@erwinhymergroup.com 

Als partner

  • krijgt u een voorkeursplaats (gemarkeerd met een ster) op de kaart in FREEONTOUR, wanneer een klant een route plant. Dit is een mooie online promotie!
  • verstrekt u korting/voordeel aan de klant, bijvoorbeeld op aankopen in de shop, korting op een aanschaf van een product. Dit bepaalt u zelf vooraf in overleg met FREEONTOUR.