Voor onze klanten doen we graag iets extra's.

Daarom hebben we FREEONTOUR ontwikkeld. FREEONTOUR begeleidt u op uw volgende kampeerreis met de Camping- en Camperplaatsgids, routeplanner, wandel- en fietsroutes, logboeken en een reismagazine met verhalen over interessante en populaire reisbestemmingen.

Waarom lid worden van FREEONTOUR?

  • Creëer uw eigen logboek met verhalen over uw reizen, gebeurtenissen en foto’s en deel deze met vrienden en familie.
  • Plan uw route met onze speciaal voor campers ontwikkelde routeplanner en ontvang tips van andere gebruikers.
  • Ontspan op de mooiste campings die u tussen 25.000 adressen heeft gevonden met onze zoekfunctie. Natuurlijk kunt u de camping ook beoordelen zodat de volgende reiziger nog  beter is voorbereid.
  • Als u in bezit bent van een camper of caravan van één van de merken van de Erwin Hymer Group heeft u bovendien recht op een special klantenkaart. Met de gratis FREEONTOUR-Card ontvangt u bij onze aangesloten partners kortingen op bijna alles wat u tijdens uw reis nodig heeft. Zoals o.a. bij veerbootmaatschappijen, tankstations, campings, op service en toebehoren van de desbetreffende partners maar ook op entreekaarten voor musea, welness resorts en recreatieparken en zelfs bij het shoppen via internet ontvangt u kortingen. Het aantal aangesloten partners groeit voortdurend!

Wat kost FREEONTOUR?

FREEONTOUR is helemaal gratis, en dat zal het ook blijven. Wij bieden het portaal als extra service aan al onze klanten van een van de merken van de ERWIN HYMER GROUP

Ja, ik schrijf me graag in voor een gratis FREEONTOUR-Card en maak gebruik van de vele voordelen.

Hebt u behoefte aan meer informatie voor u zich aanmeldt voor de Card? Dat kan natuurlijk ook. Ga hier naar de website van FREEONTOUR en bekijk de vele mogelijkheden.